Najnovije

Anchor е веб сервис и мобилна апликација која ви овозможува само со еден клик врз копчето да го снимите својот подкаст преку апликацијата или веб пребарувачот. Ви нуди можност да ги поврзете и снимите гостите/нките, а слушателите/лките можат да остават звучна порака.
15.11.2019