How to map a story

08.01.2019. / 17:24
Share
how to map a story
How to map a story
how to map a story

Мите Кузевски, основач на Видивака, подготви приказна за тоа како да користат карти за да се збогатат новинарска приказна. Погледнете го видеото за да дознаете повеќе.

Ocijenite kvalitet članka