Webinari

Новите технологии доведуваат до воведување на многу нови начини за пристап и пласирање на информации. Pročitaj više

Душан Машиќ, менаџер за развој на бизнисот на BBC World Service ја образложи комплетната стратегија за привлекување на помладата публика кон својот медиум, преку детална анализа на потребите на публиката според возраста.

Pročitaj više

Потпретседателот на Петит Прес, Јан Пало од Словачка зборува за дигиталниот приход на пари и зошто дигиталната претплата е од круцијално значење за СМЕ. СМЕ е еден од најголемите, најсилните и највлијателните портали во Словачка.

Pročitaj više