Webinari

Teknologjitë e reja kërkojnë mënyra të reja të qasjes dhe të plasimit të informacionve. Pročitaj više

Dusan Masic, BBC World Service Business Development Manager shtjellon tërë strategjinë e tërheqjes së publikut të ri në mediumin e tij, përmes analizës së detajuar të nevojave të publikut sipas grupmoshës.

Pročitaj više

Nënkryetari i Petit Press, Jan Pallo nga Sllovakia flet për të hyrat digjitale dhe për arsyet përsa pagesa digjitale është thelbësore për SME-në. SME është njëri prej portaleve më të mëdha, më të fortë dhe më me ndikim në Sllovaki.

Pročitaj više