пристапност

Што е alt tag и како влијае врз SEO?

18.06.2020. / 12:35
Досега многу зборувавме за тоа што е оптимизација за пребарувачите (SEO) и како може да се користи во редакциите за да допрете до колку што е можно повеќе читатели/ки кои се заинтересирани за вашата содржина.
Subscribe to пристапност