Ванда Кучера: Седум трендови во комуникацијата со брендовите и со публиката

30.08.2023. / 10:21

Ванда Кучера, експертка за маркетинг и за рекламирање, на годишниот медиумски форум на  USAID - BMAP FORWARD 2023 зборуваше за трендовите во медиумската и во маркетинг индустријата кои веќе сега имаат влијание врз целото општество.

Во презентацијата, која учесниците/чките на овогодинешниот форум имаа можност да ја проследат, таа зборуваше за медиумскиот пазар во Западен Балкан, како и за трендовите кои го обликуваат тој пазар и кои влијаат на текот и на динамиката на занимавањето со новинарство.

Ви ја пренесуваме целата презентација во која можете да слушнете повеќе за трендовите што се поврзани со генеративната вештачка интелигенција, за веб 3 трансформацијата, за продолжување на користењето на кратките видеозаписи, за персонализацијата на услугите, за микро-инфлеунсерството.

Ванда ве води низ седум трендови на кои ќе треба да се фокусирате при комуникацијата со брендовите но и со публиката.

Во продолжение погледнете го и слушнете го нејзиниот осврт:

 

Оценете го квалитетот на статијата