КОВИД19 Шаблони за дизајн во Canva системот

04.05.2020. / 12:07
Автор/ка
КОВИД-19 Шаблони за дизајн во Canva системот
КОВИД-19 Шаблони за дизајн во Canva системот
КОВИД-19 Шаблони за дизајн во Canva системот

Во настојување да ви дадеме колку што е можно повеќе поддршка во дизајнот на вашите постови за социјалните медиуми го креиравме овој сет на шаблони кои можете да ги користите во Canva.com и така да го забрзате процесот на објавување на вашите статии поврзани со пандемијата на КОВИД19.

Instagram post template

Story template

Facebook/Twitter Post template

Ocijenite kvalitet članka