Што се респираторите? (медиумски пакет)

12.05.2020. / 12:16
ШТО СЕ РЕСПИРАТОРИТЕ И КАКО ТИЕ РАБОТАТ?
ШТО СЕ РЕСПИРАТОРИТЕ И КАКО ТИЕ РАБОТАТ?
ШТО СЕ РЕСПИРАТОРИТЕ И КАКО ТИЕ РАБОТАТ?

Со цел давање на помош на медиумските партнери во време на пандемијата на КОВИД-19 нашиот тим подготви уште еден медиумски пакет на темата респиратори, а кој се обидува да даде одговор на сите важни прашања поврзани со овој важен медицински уред. Во пакетот се наоѓаат:

Статија со целосен текст
Инфографика
Пакет за приказна (социјални медиуми)
Пакет за промоција на социјалните медиуми
Видео во целосна верзија
Првиот дел од видеото кој дава краток одговор на прашањето што е респиратор
Вториот дел од видеото кој дава одговор за причините за морталитетот при користење на респираторите

Се надеваме дека и овој пакет ќе придонесе за уште подобра информираност на вашата публика за оваа важна тема.
Доколку имате идеја за приказна која би сакале да ја обработиме јавете нѝ се. Доколку сакате да дознаете повеќе за помошта која можеме да ви ја дадеме погледнете повеќе на овој линк.

 

Ocijenite kvalitet članka