Грантови

Пријавете се на програмата за размена за религија и општество

22.03.2021. / 09:57
Програмата за глобална размена за религија и општество (GERIS) објави повик за новинарите/ките кoи се занимаваат со различности, инклузија и религија.

Онлајн програма за обука за дигитална трансформација на малите редакции

10.02.2021. / 09:11
Отворена е нова меѓународна, онлајн програма која ги обучува новинарите/ките од малите и средните редакции како дигитално да го трансформираат медиумот со размислување за производите. Програмата ја нуди J+ одделот на Newmark J-School, News Catalyst и Google News Initiative.

Грант за технологија која ви помага да објавувате фотографии и видеа со докажана автентичност

29.01.2021. / 10:07

Отворена е програмата за поддршка за општествено влијание за 2021 година, преку која Truepic им ја нуди својата водечка платформа Vision на организациите кои работат на позитивното влијани

Subscribe to Грантови