Нашите хероини

Нашите хероини: Јелена Васиќ

31.03.2022. / 09:09
Јелена Васиќ (31) е проект менаџерка во српскиот истражувачки портал KRIK. Таа претходно работела како истражувач за меѓународната истражувачка новинарска мрежа Organized Crime and Corruption Reporting Project - OCCRP.
Private
Public

Нашите хероини: Маријана Бојаниќ

15.03.2022. / 09:47
Минатата недела ви ја претставивме Вилдана Селимбеговиќ, а денес ја претставуваме нашата хероина Маријана Бојаниќ, извршна директорка на телевизијата Vijesti и на Daily press во чии рамки работат дневниот весник Vijesti и порталот Vijesti.
Private
Public
Subscribe to Нашите хероини