instagram

Какви промени ќе донесат Facebook, Instagram и Twitter во 2023 година

06.12.2022. / 08:56
Се разбира, во вакво турбулентно време кое брзо се менува, никој не знае што точно доаѓа за секоја платформа, но секако дека може да се зборува за одредени трендови и промени.
Private
Public

Инстаграм ја префрла „swipe-up“ функцијата во налепници

06.09.2021. / 13:58
Наместо повик за делување со "повлекување нагоре", корисниците на Инстаграм кои од претходно имале пристап до оваа опција ќе можат наместо тоа да ја користат новата налепница за врска.
Private
Public
Subscribe to instagram