Grant

Пријавете се на програмата за размена за религија и општество

22.03.2021. / 09:57
Програмата за глобална размена за религија и општество (GERIS) објави повик за новинарите/ките кoи се занимаваат со различности, инклузија и религија.
Private
Public

Онлајн програма за обука за дигитална трансформација на малите редакции

10.02.2021. / 09:11
Отворена е нова меѓународна, онлајн програма која ги обучува новинарите/ките од малите и средните редакции како дигитално да го трансформираат медиумот со размислување за производите. Програмата ја нуди J+ одделот на Newmark J-School, News Catalyst и Google News Initiative.
Private
Public

Грант за технологија која ви помага да објавувате фотографии и видеа со докажана автентичност

29.01.2021. / 10:07

Отворена е програмата за поддршка за општествено влијание за 2021 година, преку која Truepic им ја нуди својата водечка платформа Vision на организациите кои работат на позитивното влијани

Private
Public

Grants for production of cross-border multimedia stories “Neighbors” in North Macedonia

27.03.2019. / 19:08
Internews is implementing regional project “Strengthening Independent Media in Europe and Eurasia” which supports cross-border content production, including regional multimedia packages titled “Neighbors.” “Neighbors” provides audiences new opportunities to see how their neighbors are dealing with similar challenges.
Private
Public
Subscribe to Grant