Innovation Lab

Media Innovation Lab: Мултидисциплинарен пристап кон етичко известување

03.12.2020. / 10:17
Media Innovation Lab (MIL) на тој начин им дава на сите учесници/чки платформа на која можат на единствен начин да им пристапуваат на своите идеи и со помош на ментори/ки да ги унапредат своите идеи. Токму по тој повод разговаравме со овогодинешните ментори за тоа како тие го доживуваат MIL, и на кој начин можат да придонесат за овогодинешните тимови.
Private
Public

Media Innovation Lab 2020: Инспирирајте се од минатогодишните креативни идеи

29.10.2020. / 09:35
Овогодинешниот Media Innovation Lab ќе биде одржан од 1 до 4 декември, а во текот на четири дена работа врз пет одбрани проекти тие ќе имаат можност интензивно да ја развиваат својата идеја за иновативни проекти со водство на врвни регионални ментори.
Private
Public
Subscribe to Innovation Lab