Social media video

Вертикалниот видео формат сѐ повеќе се користи за презентирање на содржините

21.09.2022. / 08:56
Користењето на мобилните телефони придонесе за снимање на  видеозаписите во вертикален формат, а содржината што се објавува без разлика дали станува збор за корисниците/чките или за медиумите, станува сѐ позастапена во овој формат.
Private
Public

Instagram воведува нови ажурирања за видеозаписите

28.01.2022. / 11:41
Најновата вест е дека Instagram воведува ажурирања кои ќе им дадат на корисниците/чките нов начин за промовирање на нивните видеозаписи во живо и повеќе опции кога станува збор за правење ремикс на видеозаписите.
Private
Public

Instagram Reels може да им помогне на медиумите да го зголемат досегот и ангажманот на публиката

31.03.2021. / 09:33
Instagram Reels е покренат во август минатата година и отвори реални можности за раскажување преку креирање на кратки видео записи на Instagram.
Private
Public

Видеозаписи во подолг формат како норма во презентација на содржина на социјалните мрежи

22.12.2020. / 12:28
Со оглед дека нѝ се приближува крајот на оваа мошне непредвидена 2020 година, го поставуваме прашањето што е тоа што би можело да нé очекува во 2021 година кога се во прашање трендовите во медиумите
Private
Public

Headliner апликацијата нуди многу можности за произвдство на видео содржини

22.11.2019. / 10:01
Ви ја претставуваме апликацијата во која можете брзо и едноставно да ја креирате вашата мултимедиумска содржина. Headliner апликацијата дава различни можности креативно да ги реализирате вашите видео и аудио емисии.
Private
Public
Subscribe to Social media video