Software

Mapbox алатка за интерактивни мапи и за раскажување

02.03.2023. / 08:51
Интерактивните мапи како моќна алатка во новинарството им овозможуваат на медиумите да ги презентираат податоците на начин кој ќе биде интересен, информативен и впечатлив за публиката.
Private
Public

Креирајте билтени со едноставната алатка SendInBlue

28.02.2023. / 08:19
Билтените можат да помогнат во изградбата на лојална публика нудејќи им на читателите/ките ексклузивна содржина, персонализирани препораки и увид во уредувачкиот процес на редакцијата.
Private
Public

Платформата ClickSaver нуди широк спектар на алатки со попусти

07.02.2023. / 10:52
ClickSaver е платформа која на медиумските организации, стартапи и поединци/ки им нуди пристап до бесплатни или верзии на софтвер и алатки на пазарот со попуст.
Private
Public

Trint: Алатка со која брзо и едноставно ќе го конвертирате говорот во текст

26.01.2023. / 09:09
Trint е автоматизирана алатка за транскрипција која брзо и прецизно ги транскрибира аудио или видеозаписите во текст.
Private
Public

Adobe Express: Онлајн алатка за креирање на дизајни за социјалните мрежи

12.01.2023. / 09:18
Adobe Photoshop Online алатката – Adobe Express – креирана е со цел да им ја олесни на корисниците/чките на пакетот Adobe изработката на графици и на анимиран дизајн за социјалните мрежи.
Private
Public

Ви презентираме пет автоматски генератори на титлови кои можат да ви ја олеснат работата

15.12.2022. / 08:53
Денес, титлувањето на видеозаписите стана неопходно, бидејќи многу корисници/чки, особено оние на социјалните мрежи, не слушаат аудио, туку го гледаат видеозаписот и ги читаат титловите.
Private
Public

Алатка за онлајн раскажување без кодирање: Shorthand

14.06.2022. / 15:52

Веќе не е непознато дека современите корисници/чки на медиумска веб содржина претпочитаат мултимедија. За приказната да привлече внимание, веќе не е доволно да се има текст, видео или фотографија што ќе бидат вградени во самата содржина, туку е потребно содржината да биде интерактивна.

Private
Public
Subscribe to Software