Дата новинарството: Интерактивни графикони (7/10)

10.12.2019. / 15:33

Денес излегуваме од Google Sheets и преминуваме на друг web app кој се вика Flourish. Него ќе го користиме за да направиме интерактивни графикони кои можете да ги уфрлите во склоп на текстовите на вашиот веб сајт, и така да направите поинтересна и пократка статија. Погледнете повеќе во новиот туторијал подготвен од Имер Муховиќ за вас.

Ocijenite kvalitet članka