Portrete

RAPORTIMI PËR KONFLIKTET E LUFTËS DHE REFUGJATËT PA MBËSHTETJEN E REDAKSIVE TË MËDHA: Përvoja nga kufiri polako-ukrainas

02.08.2022. / 11:57

Raportimi për konfliktet e luftës, sidomos për jetët e njerëzve dhe pasojat që lënë luftërat nuk është aspak i thjeshtë. Shpesh është e vështirë të përcillet storia asisoji që dikush atje larg konfliktit ta ketë të qartë se ç'po ndodh vërtet dhe si ndikon ajo në jetët e njerëzve. 

Private
Public

Mund të krijojmë një atmosferë ku viktimat ndjehen të sigurta dhe e dijnë se nuk janë vetëm

26.10.2021. / 08:20
Këtë të enjte nga ora 10 deri në 12 (linku për regjistrim) BIRN Hub organizon një diskutim me temën #metoo në gazetari: Kur do të hapen gazetarët/et e Ballkanit?, dhe me këtë rast kemi vendosur të bisedojmë me të për këtë temë të rëndësishme.
Private
Public
Subscribe to Portrete