Combin: Mjeti që do t'ju ndihmojë të angazhoni audiencën tuaj në Instagram më lehtë dhe më shpejt

28.06.2021. / 13:13

Sfida sot në botën e komunikimit të gjithëpranishëm të internetit është të mbahen interesat e audiencës në një faqe të caktuar. Në një botë digjitale jashtëzakonisht konkurruese, vëmendja e shkurtë e audiencës mbetet një sfidë e madhe. Kjo e bën gjithnjë e më të vështirë krijimin e përmbajtjes së njohshme dhe me cilësi të lartë që do të mbajë ndjekësit/et tuaj/a dhe do t'ju ndihmojë të fitoni ndjekjen e vazhdueshme të Instagram-it.

Instagrami si një nga platformat sociale po rritet gjithnjë e më shumë nga viti në vit. Më shumë se një miliard përdorues/e janë aktivë në platformë çdo muaj. Ky është një potencial i madh edhe për mediat. Sidoqoftë, për shkak të zhvillimit të madh të Instagramit, konkurrencës dhe një mori zgjedhjesh e kufizojnë angazhimin e audiencës tuaj. Në mënyrë që të bëheni një medium i njohur në këtë platformë sociale në përgjithësi, përveç përmbajtjes që ofroni, do të duhet të merreni edhe me truqet e marketingut i cili është specifik për këtë platformë të veçantë.

Instagrami është një vend i shkëlqyeshëm për të arritur ekspozim më të madh për mediumin tuaj. Publiku në Instagram është gjithashtu mjaft i angazhuar, duke i pëlqyer dhe komentuar në mënyrë aktive postimet. Kjo është një nga arsyet kryesore pse shumë kompani dhe brende që janë të njohura në Instagram gjenerojnë blerës të mundshëm dhe arrijnë shitje më të larta.

Combin mjeti i marketingut

Sot ka shumë mjete marketingu që ndihmojnë në gjetjen e mënyrave për të arritur angazhimin e audiencës në porositë e Instagramit, kështu që me këtë rast ne po ju paraqesim mjetin e marketingut Combin i cili do t’ua përmirësojë angazhimin të audiencës.

Combin është mjet inteligjent për rritjen e shpejtë të Instagramit tuaj dhe ndihmon në arritjen e angazhimit në Instagram përmes ndjekësve/eve të duhur/a. Mjeti u prezantua si një zgjidhje për marketing dhe planifikim të përmbajtjes në Instagram. Ai kujdeset për tërheqjen e ndjekësve/eve të rinj/reja në Instagram duke planifikuar dhe radhitur përmbajtjen si dhe duke u angazhuar automatikisht me audiencën. Konsiderohet gjithashtu si një nga faqet më të mira për të blerë ndjekës/e të Instagramit që i shtojnë vlerë llogarisë tuaj.

Sa i përket procesit të konfigurimit të Combinit, procesi mund të jetë aq kompleks sa edhe mjetet e tjera të Instagramit. Meqenëse Combin është një aplikacion desktop, duhet të fusni cilëndo adresë emaili (jo domosdoshmërisht të llogarisë suaj të IG), të pranoni politikën e privatësisë dhe më pas mjeti fillon të shkarkohet. Shkarkimi i postimit të konfigurimit është përshtatur për përdoruesit/et, sepse mund të vazhdoni pasi të lidhni llogarinë tuaj të IG.

Karakteristikat

Combin u mundëson përdoruesve/eve të kërkojnë postime dhe të fitojnë angazhim në Instagram përmes vendndodhjes, hashtags dhe emrave. Ju mund të lidheni me disa nga përdoruesit tuaj të synuar përmes funksioneve të përparuara të synimit. Ju mund të analizoni uljet dhe ngritjet tuaja me ndihmën e Combinit, kjo do t'ju ndihmojë gjithashtu të përcaktoni efektivitetin e strategjisë suaj të përmbajtjes.

Një nga mjetet më të rëndësishme brenda Combinit është Growth, një aplikacion desktop që ju ndihmon "të synoni, angazhoni dhe zhvilloni ndjekësit/et tuaj/a në Instagram".

Truqet përfshijnë gjetjen e njerëzve me interesime të ngjashme si faqja juaj e Instagramit dhe ndërveprimi me ta. Kjo mund të jetë vendosja e pëlqimeve ose komenteve në postimin e tyre ose duke kontrolluar storiet e tyre. Por kryerja e  këtyre detyrave në një profil në të njëjtën kohë mund të jetë e lodhshme. Combin Growth e thjeshton këtë duke i mundësuar pëlqime, komentime dhe shikime të storieve në mënyrë grupore. Ofrohet mundësia për të zgjedhur më shumë profile ose postime dhe klikimi i butonit "më pëlqen" një herë, ndërsa pjesa tjetër i lihet softuerit.

Mbështetja dhe mirëmbajtja

Për sa i përket mirëmbajtjes, shërbimit dhe mbështetjes ndaj klientit, ky aplikacion kujdeset për të gjitha nevojat. Ekziston një seksion me pyetje të bëra shpesh që u përgjigjet pyetjeve më të rëndësishme. Combin përbëhet nga faqe të ndara në mënyrë sistematike në faqen e tyre të internetit që mund t'ju informojnë për të gjithë procesin: Udhëzues, pyetje të bëra shpesh dhe udhëzime. Gjithashtu ofron podcaste dhe masterklasa në mënyrë që njerëzit të kuptojnë më mirë marketingun e mediave sociale. Përveç kësaj, ka mbështetje përmes chatit dhe komunikimit me email 24 orë në ditë, çdo ditë, në mënyrë që përdoruesit/et të mund të kërkojnë lehtësisht ndihmë.

Çmimi

Kombinati është dëshmuar të jetë më i përballueshëm për shumicën e përdoruesve që kërkojnë shërbime automatizimi të Instagramit. Combin përbëhet nga tre plane: fillestar, personal dhe i biznesit. Plani fillestar është falas dhe kufizohet në 200 veprime ditore, 50 rezultate kërkimi të postimeve, 25 rezultate kërkimi përdoruesish/esh dhe 1 menaxhim të llogarisë së Instagramit. Mund të merrni një plan personal për 15 dollarë në muaj për 1000 rezultate kërkimi të postimeve, 1000 rezultate të çastit të përdoruesve, statistika dhe veprime të pakufizuara brenda aplikacionit. Nëse kaloni në një plan biznesi për 30 dollarë, mund të menaxhoni 5 llogari në Instagram dhe të bleni opsione për 10 llogari të tjera.

Pas krahasimit të veçorive dhe funksionalitetit, mund të shohim që AiGrow fiton qartë garën dhe praninë e disa klientëve në mediat sociale përmes funksioneve të tij të përparuara. Pra, nëse jeni dikush që kërkon një paketë të plotë për të fituar një angazhim në Instagram për brendin tuaj, sipas të të gjitha gjasave AiGrow do të ishte zgjedhja më e mirë. Sidoqoftë, nëse jeni duke kërkuar çmime më të volitshme, Combin ka plane më konkurruese të çmimeve, duke e bërë atë një nga faqet më të mira dhe më të përballueshme për të blerë ndjekësit/et e Instagramit përmes synim të përparuar. Gjithmonë mund të filloni me prova falas për të marrë një vendim më të informuar.

Instagrami është një mjet i shkëlqyeshëm për të eksploruar mënyra të reja të ofrimit të informacionit për një audiencë që nuk dëshiron të vizitojë faqet fillestare në kërkim të lajmeve. Është një hapësirë ​​e mirë për të fituar ndjenjën e asaj që audienca po e kërkon nga media dhe cilat janë informacionet dhe lajmet që tërheqin audiencën. Si medium, ia vlen të përkushtoheni për të eksperimentuar në këtë platformë sociale me rritje të shpejtë. 

Ocijenite kvalitet članka