Vanda Kučera për mediat e vogla dhe industrinë e reklamave

24.08.2023. / 12:19

Gjatë forumit të sivjetëm të mediave të USAID-it BMAP FORWARD 2023 Vanda Kučera, eksperte e marketingut dhe reklamave, foli për modele të reja të monetizimit të mediave dhe industrinë e reklamave. Me këtë rast, ne biseduam me të për mediat e vogla dhe industrinë e reklamave. Na interesonte se si industria e reklamave mund t'u ndihmojë mediave të vogla, sa luan rol cilësia e mediave në zgjedhjen e kanalit përmes të cilit agjencitë e reklamave do të shpërndajnë përmbajtje për klientët e tyre? Biseduam edhe për mënyrën më të mirë për të krijuar kontakte mes mediave të vogla dhe agjencive të marketingut. Gjithashtu shfrytëzuam rastin për të diskutuar se çfarë mësimesh ka nxjerrë industria e reklamave deri më tani në lidhje me inteligjencën artificiale, e që mund t'u shërbejë mediave.

Në vazhdim, ndiqni dhe dëgjoni intervistën e shkurtër me Vanda Kučera.

Vlerësoni cilësinë e artikullit