Çka janë respiratorët? (paketa mediale)

11.05.2020. / 12:55
ÇKA JANË RESPIRATORËT DHE SI FUNKSIONOJNË?
ÇKA JANË RESPIRATORËT DHE SI FUNKSIONOJNË?
ÇKA JANË RESPIRATORËT DHE SI FUNKSIONOJNË?

Me qëllim të ofrimit të ndihmës për partnerët tanë medialë në kohë të pandemisë COVID-19 ekipi ynë ka përgatitur edhe një paketë mediale për temën e respiratorëve, që ka për qëllim t’u përgjigjet të gjitha pyetjeve të rëndësishme që lidhen me këtë pajisje të rëndësishme mjekësore. Në paketë gjendet:

Artikulli me tekstin e plotë
Infografika
Paketa për story
(media sociale)
Paketa për promovim në media sociale
Videoja në versionin e plotë
Pjesa e parë e videos e cila i përgjigjet shkurt pyetjes se çka është respiratori
Pjesa e dytë e videos e cila jep përgjigje për shkaqet e vdekshmërisë me rastin e përdorimit të respiratorit

Shpresojmë se kjo paketë do t’i japë kontribut informimit më të mire të publikut tuaj rreth kësaj teme të rëndësishme.

Nëse keni ndonjë ide për storien të cilën do të donit ta zhvillonim bashkë, na njoftoni. Nëse dëshironi të mësoni më shumë për ndihmën që mund t’ju ofrojmë, vizitoni këtë link.

 

Ocijenite kvalitet članka