COVID19 Shabllonët për dizajn në sistemin Canva

04.05.2020. / 12:05
Autor/ica
COVID-19 Shabllonët për dizajn në sistemin Canva
COVID-19 Shabllonët për dizajn në sistemin Canva
COVID-19 Shabllonët për dizajn në sistemin Canva

Në përpjekje për t’ju ofruar sa më shumë përkrahje për dizajnimin e postimeve tuaja në rrjetet sociale, ne kemi përgatitur këtë set shabllonësh të cilët mund t’i përdorni në Canva.com dhe kështu ta përshpejtoni procesin e publikimit të artikujve tuaj që lidhen me pandeminë COVID19. 

Instagram post template

Story template

Facebook/Twitter Post template

Ocijenite kvalitet članka