Testimi klinik – vaksina (media pack)

21.04.2020. / 14:29

Të nderuara kolege dhe kolegë,

Në përpjekje për t'u ofruar mbështetje mediave në Ballkan me përgatitjen e përmbajtjes në lidhje me luftën kundër infodemisë aktuale COVID-19 kemi përgatitur këtë paketë multimediale mbi testimin klinik të vaksinës dhe përse zgjat aq shumë. Tërë përmbajtjen mund ta shkarkoni lirisht nga uebfaqja jonë dhe ta përdorni atë duke cekur burimin dhe autorët.

Autori i tekstit: Imer Muhović
Dizajni dhe video:
Lamija Herenda, Eldin Herenda i
Ana Lukenda
Prevod na albanski jezik: Qerim Ondozi
Prevod na makedonski jezik: Aleksandar Stojčev

Urojmë që kjo përmbajtje t'ju sjellë dobi.

TEKST

Testimi klinik – vaksina: Përse nevojitet shumë kohë për t'u zhvilluar vaksina?

VIDEO (download)

SOCIAL MEDIA PACK

INFOGRAFIKE (download)

 

 

 

 

 

Ocijenite kvalitet članka