Innovation Lab

Përfundon edicioni i tretë i Media Innovation Lab: Data gazetaria, aplikacionet dhe përfshirja e publikut

04.12.2020. / 18:17
Të gjashtë projektet që ishin pjesë e garës bënë punë të shkëlqyer në zhvillimin e ideve të tyre, derisa juria pesëanëtarëshe e USAID BMAP Media Innovation Labit të sivjetëm vendosi që mbështetje të marrin tri projektet në vijim.
Private
Public

Media Innovation Lab: Inovacionet etike, aplikacionet dhe vizualizimi i të dhënave!

02.12.2020. / 07:44
Gjatë ditës së parë të Media Innovation Labit pjesëmarrësit/et kishin mundësinë të përcjellin ligjëratat që kishin për qëllim t'u ofrojnë perspektiva të reja dhe inovative rreth temës së MIL-it, e të cilat mund t'u sjellin dobi gjatë zhvillimit të ideve të tyre.
Private
Public

Sa mirë din m’i lexu lajmet? Hibrid lanson platformën kundër dezinformimit “Checkos”

21.09.2021. / 11:09
Sot Hibrid.info ka lansuar platformën “Checkos” që synon të ofrojë shkathtësi bazike të standardeve profesionale dhe kodit etik të gazetarisë. Kjo platformë lansohet në kuadër të projektit për edukim medial dhe është e qasshme përmes linkut www.checkos.info
Private
Public
Subscribe to Innovation Lab