alati

Çka është RSS dhe si të keni në një vend të gjithë përmbajtjen që ju intereson?

09.12.2019. / 08:57
Imagjinoni se jeni duke përcjellë 10 apo mbi 100 faqe të ndryshme. Sa kohë do të ju duhej ta hapni secilën prej tyre dhe të lexoni përmbajtje të reja? Sa herë keni klikuar në ndonjë faqe dhe aty nuk ka pasur ndonjë përmbajtje të re? Imagjinoni se jeni duke përcjellë 10 apo mbi 100 faqe të ndryshme. Sa kohë do të ju duhej ta hapni secilën prej tyre dhe të lexoni përmbajtje të reja? Sa herë keni klikuar në ndonjë faqe dhe aty nuk ka pasur ndonjë përmbajtje të re?
Subscribe to alati