Data gazetaria

Koronavirusi dhe rritja eksponenciale - si të paraqiten në mënyrë të duhur statistikat në lidhje me pandeminë

25.03.2020. / 09:11
Duke qenë se pandemia e koronavirusit është lajmi kryesor në media dhe meqë kështu do të jetë edhe për një kohë, mendoj se është kohë e përshtatshme t'i prekim disa detaje sa i përket përhapjes së kësaj pandemie.
Private
Public

Përmes dhjetë video tutorialeve mësoni se si të merrni me gazetarinë e të dhënave

14.01.2020. / 15:36
Në tekstin e sotëm ju ofrojmë një pasqyrë të dhjetë episodeve të serialit për data gazetarinë të cilin keni pasur mundësinë ta nidqni nga tetori i vitit të shkuar e deri më sot.  Nëpër video tutoriale me nëntema të ndryshme brenda data gazetarisë na ka udhëhequr Imer Muhović.
Private
Public
Subscribe to Data gazetaria