Gazetaria e të dhënave: Vizuelizimi i të dhënave (6/10)

04.12.2019. / 11:04
Autor/ica
Share
Grafikoni
Grafikoni

Pse na duhen grafikonët? Me grafikon shumë shpejt mund t'i përmblidhni ato të dhëna dhe t'i prezentoni në mënyrë grafike duke e përcjellë kështu storien tuaj, e njëkohësisht duke e mos lodhur lexuesin me tekste të gjata.
Kindfarë lloj mbishkrimesh mund të kishim për grupet që ato përdorin në tutorin e ri të përgatitur për ju nga Imer Muhovic.

 

Ocijenite kvalitet članka