Si të bëni infografikë pa pasur nevojë ta paguani dizajnerin

06.04.2020. / 09:22

Sot ekziston një numër aplikacionesh që janë krijuar posaçërisht për t'ju mundësuar juve dhe të tjerëve si ju që me lehtësi të bëni zgjidhje grafike. Një prej aplikacioneve të tilla, të cilën e shfrytëzojmë ne nga Balkansmedia në punën tonë të përditshme, është Canva.  Ky aplikacion mund të ju ndihmojë të jeni dizajner brenda pak minutash dhe t'i shndërroni mediat tuaja sociale në një vend që e vizitojnë të gjithë dhe duan ta ndajnë tutje përmbajtjen tuaj.

Në tutorialin tonë të ri mësoni se si të punoni me Canva dhe si ta prezentoni tekstin tuaj me infografikë apo me ndonjë format tjetër.

Vlerësoni cilësinë e artikullit