Webinari

Marija shtjelloi edhe metodologjinë SAFETAG, si një metodë të shkëlqyer dhe gjithëpërfshirëse të masave që duhen ndërmarrë që redaksitë të mbrohen më mirë. Pročitaj više
Në webinarin e dytë, Marija do t'ju shpalosë më hollësisht metodologjinë SAFETAG, do të flasë për politikat e sigurisë brenda redaksive dhe procesin e mbrojtjes gjatë punës nga shtëpia. Pročitaj više
Këtë të enjte duke filluar nga ora 15:00 do të vazhdojmë të flasim më hollësisht për rëndësinë e vëmendjes te siguria digjitale e gazetarëve dhe për rëndësinë e ndërmarrjes së hapave për një mbrojtje më të mirë. Pročitaj više
Marija Herceg, eksperte e USAID BMAP IT, të enjten me datën 29.10. ka mbajtur uebinarin fillestar për sigurinë digjitale të gazetarëve. Gjatë katërdhjetë minutave, ajo paraqiti forma të ndryshme të sulmeve dixhitale, nga ransomware, phishing e deri te metodat më komplekse të sulmeve. Pročitaj više
Siguria digjitale e redaksive të mediave por edhe të gazetarëve është qenësore. Vëmendja e shtuar karshi sigurisë në rrafshin online është më se e nevojshme. Pročitaj više

Sivjet në Ballkan në të ardhmen e afërt do të organizohen disa palë zgjedhjesh ku qytetarët e shteteve të rajonit do të mund t'i zgjedhin përfaqësuesit e tyre në nivelin qendror e lokal.

Pročitaj više
Teknologjitë e reja kërkojnë mënyra të reja të qasjes dhe të plasimit të informacionve. Pročitaj više

Dusan Masic, BBC World Service Business Development Manager shtjellon tërë strategjinë e tërheqjes së publikut të ri në mediumin e tij, përmes analizës së detajuar të nevojave të publikut sipas grupmoshës.

Pročitaj više

Nënkryetari i Petit Press, Jan Pallo nga Sllovakia flet për të hyrat digjitale dhe për arsyet përsa pagesa digjitale është thelbësore për SME-në. SME është njëri prej portaleve më të mëdha, më të fortë dhe më me ndikim në Sllovaki.

Pročitaj više